Garmin Headquarters Expansion

Corporate Case Study
Due to significant success, Garmin expanded its corporate headquarters in collaboration with McCownGordon and Gould Evans. The team completed the multi-phased, $200 million project that included a parking garage, warehouse/manufacturing facility, office space, and associated site work and landscaping.

Client

Garmin

Process

Safety
Preconstruction
Collaborative Delivery
Building Information Modeling

City

Olathe, KS

Recognitions

Concrete Promotional Group (CPG) Excellence in Concrete, Parking Garage Category

FACE Golden Trowel

Kansas City Business Journal Capstone Award - Industrial

The team completed the new parking facility—an extension of the existing garage—while the current garage remained active. The warehouse and manufacturing expansion includes more than 720,000 square feet of space to house Garmin’s growing business.

The space features a creative setting for R&D, engineering, and industrial design teams.

With a focus on employee well-being, the expanded campus also features a fitness center, recreation fields, running trails, and an outdoor event space.

The old warehouse facility was transformed into an office environment for Garmin’s expanding workforce.

Gould Evans, McCownGordon, Garmin, Olathe, KS
Gould Evans, McCownGordon, Garmin, Olathe, KS
Gould Evans, McCownGordon, Garmin, Olathe, KS